Nezvestného Lukáša našla žilinská polícia po dvoch dňoch. Pátranie bolo ukončené


Foto: Nezvestného Lukáša našla žilinská polícia po dvoch dňoch. Pátranie bolo ukončené Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po nezvestnom 31-ročnom mužovi menom Lukáš Argaláš, s bydliskom v Ružomberku. Hľadaný muž má krátke hnedé vlasy a je zavalitej postavy s váhou približne 80 kg.

To, čo mal v čase zmiznutia na sebe oblečené v túto chvíľu nie je známe. Muž  je nezvestný od piatka 27. októbra 2023 od 22:00, kedy naposledy komunikoval prostredníctvom mobilu s rodinnými príslušníkmi, od tej doby nepodal o sebe žiadne informácie.

„Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície,“ spresňuje žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.


Aktualizácia, 2. 11. 2023

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvoláva pátranie po nezvestnom mužovi, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Nezvestný muž bol vypátraný aj vďaka pomoci verejnosti. Ako ďalej spresnila policajná hovorkyňa, nájdený muž je živý a v poriadku. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu