FOTO: Vodič auta dopravnú nehodu na Kysuciach neprežil, kamionista bojuje o život v nemocnici


FOTO: Vodič auta dopravnú nehodu na Kysuciach neprežil, kamionista bojuje o život v nemocnici
Galéria: 7 fotiek
Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Dopravná nehoda, ku ktorej došlo v stredu 25. októbra v poobedných hodinách na ceste I/11 v meste Krásno nad Kysucou mala tragický koniec. Po zrážke kamiónu s osobným vozidlom zahynul 28-ročný vodič. 

Ten viedol svoje vozidlo v smere od Čadce na Žilinu, keď z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru. Následne došlo k zrážke s oprotiidúcim nákladným motorovým vozidlom, ktoré viedol 50-ročný vodič poľskej národnosti.

„Pri dopravnej nehode utrpel vodič auta zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol,“ uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová s tým, že u nebohého muža bude vykonaná pitva. Vodič kamiónu utrpel zranenia, s ktorými bol leteckou záchrannou službou prevezený do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline.

„Utrpel poranenie hlavy a dolnej končatiny. Po ošetrení bol pacient preložený na palubu a s podozrením na otras mozgu, úrazom dolnej končatiny a ďalšími povrchovými poraneniami bol v stabilizovanom stave letecky prevezený na urgentný príjem,“ uviedli leteckí záchranári. 


Alkohol uňho vykonanou dychovou skúškou zistený nebol.

Nehoda si vyžiadala súčinnosť všetkých záchranných zložiek, na mieste zasahovalo až 11 hasičov. Cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu