SÚŤAŽ: Váš záber jesennej Žiliny môže byť našou titulnou fotografiou na Facebooku


Foto: SÚŤAŽ: Váš záber jesennej Žiliny môže byť našou titulnou fotografiou na Facebooku

Leto sa oficiálne skončilo už minulý mesiac, príroda sa však až teraz začína prezliekať do jesenných farieb. Prišiel preto čas na zmenu titulnej fotografie našej facebookovej stránky. Chceli by ste, aby ju počas najbližšieho obdobia zdobila práve tá vaša? Zapojte sa do súťaže o najkrajší jesenný záber.

Ako má vyzerať súťažná fotografia?

Keďže Žilinak.sk je regionálny spravodajský portál zameraný na informovanie o dianí v Žilinskom kraji, na titulnej fotografii facebookovej stránky by mal byť záber Žiliny, alebo jej blízkeho okolia. Nemusí to byť snímka celého mesta, ale malo by byť jednoznačne rozoznateľné, odkiaľ pochádza. Môžete odfotiť jesenné námestia, parky, sídliská, cesty, prírodné úkazy, panorámy či pamiatky. Fotografia musí byť otočená na šírku!


Dokedy nám môžete fotografie posielať?

Súťažné fotografie môžete posielať na emailovú adresu info@zilinak.sk do polnoci piatka 27. októbra. Následne spustíme na našom webe hlasovanie o najkrajší záber, ktoré potrvá do konca mesiaca. Od 1. novembra môže našu facebookovú stránku zdobiť práve vaša fotografia.

Čo získate?

Okrem toho, že fotografiu s najvyšším počtom hlasov niekoľko týždňov uvidí každý, kto zavíta na náš Facebook, môžete od nás získať aj ďalšie ceny. Autori záberov, ktoré sa umiestnia na prvých troch priečkach, dostanú po dva lístky do kina. Tie sa dajú využiť v sieti kín CINEMAX na akýkoľvek film.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu