Politická strana si robila kampaň pri ceste pod Strečnom. V programe venuje doprave jednu vetu


Foto: Politická strana si robila kampaň pri ceste pod Strečnom. V programe venuje doprave jednu vetu Foto: Facebook/Ako je na tom Strečno? Verejný dopravný infoservis.

V utorok 26. septembra v podvečerných hodinách spozorovali motoristi na ceste pod Strečnom nezvyčajnú aktivitu. Jedna z politických strán si hneď vedľa frekventovanej cesty I/18 robila kampaň. Údajne sa pritom mali zamerať na vodičov kamiónov, ktorí parkovali na blízkom odpočívadle. 

Kuriózna kampaň motoristov zaujala až natoľko, že pri prechádzaní okolo spomaľovali, čím predlžovali kolónu. Upozornila na to aj skupina Ako je na tom Strečno? Verejný dopravný infoservis.„Prosíme vodičov, aby medzi Dubnou skalou a Strečnom jazdili plynulo. Aj v mieste odpočívadla medzi hradmi v smere do Žiliny,“ spresnila na sociálnej sieti. 

Vzhľadom na dejisko kampane sme sa preto pozreli, či v programe predmetnej politickej strany nájdeme plán, ako chcú riešiť dopravnú situáciu na Slovensku. Tá sa totiž v predvolebnom období objavuje v rétorike mnohých politikov.

„Dobudovanie a prepojenie východného Slovenska s hlavným mestom a dobudovanie cestnej siete v jednotlivých regiónoch,“ stručne zhrnuli svoje zámery v tejto oblasti. V zátvorke politická strana uviedla, že ide hlavne o cestu pod Strečnom a tunel Višňové.

Konkrétny či podrobnejší plán, ako to chcú dosiahnúť v programe uvedený nemajú.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu