V parku na Frambore vysadia nové stromy. Pridáte sa k dobrovoľníkom aj vy?


Foto: V parku na Frambore vysadia nové stromy. Pridáte sa k dobrovoľníkom aj vy? Foto: Facebook/Ján Rzeszoto

Žilinský skrášľovací spolok, ktorý vďaka usilovnej práci premenil zanedbaný priestor v širšom centre Žiliny na zelenú oázu, pokračuje vo svojej práci. Tentokrát organizuje októbrovú akciu, počas ktorej sa môžu všetci záujemcovia pridať k starostlivosti o park v jesennom období.

„Priatelia Frambora, dobrovoľníctva a prírody! Dovoľujeme si vás pozvať na októbrovú akciu do parku na Frambore. Keďže park si vyžaduje neustálu údržbu a modernizáciu, tak by sme Vás radi poprosili o podporu,“ uvádza sa v pozvánke na sociálnej sieti.

Ako spresňuje predseda občianskeho združenia Žilinský skrášľovací spolok Ján Rzeszoto, hlavnou aktivitou počas akcie bude vysádzanie nových stromov. Potrebné však bude aj preosiať zeminu a upratať v parku kamene.

„Občerstvenie a pivko bude zabezpečené. Tešíme sa na vašu účasť,“ dodáva na záver. Ak aj vy chcete, aby sa Žilina stala opäť o čosi krajším miestom na život, stačí, ak prídete v sobotu 28. októbra 2023 o 9:30 hod. do framborského parku a pustíte sa s ostatnými nadšencami do práce.


Miesto: Park Frambor
Dátum: 28.10.2023 - 09:30    18:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu