Peter Sagan otvoril v rodnej Žiline luxusný športhotel. Takto to v ňom vyzerá


Foto: Peter Sagan otvoril v rodnej Žiline luxusný športhotel. Takto to v ňom vyzerá Foto: www.sp-resort.sk

Čakanie sa konečne skončilo. Cyklista Peter Sagan po rokoch úprav konečne predstavil svoj luxusný športhotel. Nachádza sa len dva kilometre od historického centra Žiliny v mestskej časti Závodie. 

Trojnásobný majster sveta kúpil sídlo pred siedmimi rokmi za približne 1,5 milióna eur. Dnes je stavba konečne hotová a už čoskoro ju môžu navštíviť prví hostia.

„S nadšením vám predstavujem rezort SP v mojom rodnom meste Žilina,“ napísal športovec na sociálnej sieti k fotografiám svojho nového sídla. Ako ďalej uvádza, jedinečný športhotel je šitý na mieru pre všetkých vášnivých cyklistov, bez ohľadu na to, či ide skúseného profíka alebo začiatočníka. 

Rezort ponúka 13 klimatizovaných izieb, reštauráciu s terasou, kaviareň, wellness centrum aj fitness. Všetky izby v hoteli sú tematicky zariadené na tému cyklistických pretekov. Každý návštevník sa navyše zobudí s výhľadom na Malú a Veľkú Fatru i mesto Žilina.


V blízkosti hotela sa nachádza množstvo cyklistických chodníkov. Nový rezort tak môže prispieť aj k propagácií cyklistiky v Žilinskom kraji. „Už sa neviem dočkať, kedy vás všetkých uvidím šliapať po malebných trasách v okolí Žiliny,“ dodáva cyklista na sociálnej sieti.

Súčasťou rezortu by v budúcnosti mala byť aj Sieň slávy Petra Sagana, ktorá by mala byť akýmsi múzeom Saganových úspechov a detailov z jeho cyklistickej kariéry. „Otvorenie sa očakáva už na jeseň, budeme vás o ňom informovať,“ dodáva trojnásobný majster sveta.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu