Zlodeji v Kraľovanoch ukradli dva bicykle. Keď zistili, že je v nich GPS, zbavili sa ich v Martine


Foto: Zlodeji v Kraľovanoch ukradli dva bicykle. Keď zistili, že je v nich GPS, zbavili sa ich v Martine Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa bicykel krádeže bicyklov

Zlodeji včera popoludní ukradli dva bicykle, dlho sa z nich však netešili. O niekoľko minút sa ich zo strachu zbavili v inom meste. Informácia o krádeži sa objavila v skupine HAKA zameranej na pátranie po odcudzených bicykloch.

Nemotorové vozidlá zmizli v nedeľu 18. júna približne o 15:45 hod. popoludní na ceste pri Lome Kraľovany-Rieka, známom aj ako Šútovské jazero. Majiteľ ich mal pripevnené na nosiči za bielym vozidlom značky Hyundai Tucson. Z jedného bicykla dokonca zlodeji odmontovali zadné koleso.

„Vďaka GPS, ktoré v nich máme, sme vypátrali, že bicykle previezli do okolia firmy Turwood s.r.o. vo Vrútkach časti Priekopa. Tam nás spozorovali, že ich hľadáme, preto sa išli bicyklov zbaviť do Záhradkárskej osady Záturčie,“ uviedol majiteľ.

Zlodeji sa v Priekope mali nachádzať o 15:59 hod. popoludní. Majiteľ kontaktoval políciu, napriek tomu po páchateľoch pátra aj prostredníctvom skupiny HAKA. Pokiaľ o nich máte akékoľvek informácie, prosí, aby ste ho kontaktovali na telefónnom čísle 0902 762 771.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu