Pri Hyze sa zrazil kamión s osobným autom, hasiči hlásia zranených. Cesta je upchatá v oboch smeroch


Foto: Pri Hyze sa zrazil kamión s osobným autom, hasiči hlásia zranených. Cesta je upchatá v oboch smeroch Foto: Facebook/Erik Chovanec

Frekventovaná cesta pod Strečnom je dnes popoludní takmer neprejazdná. Okrem opravovanej vozovky premávku výrazne spomaľuje dopravná nehoda, ku ktorej došlo v blízkosti odbočky z komunikácie prvej triedy I/18 k závodu Hyza.

Krátko pred 16:00 hod. sa tu zrazil osobný automobil s nákladným motorovým vozidlom. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru, ako aj vodiči, ktorí sa stali svedkami incidentu.


Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky vrátane šiestich hasičov zo žilinskej stanice s dvomi kusmi techniky. Podľa správy od Hasičského a záchranného zboru došlo pri kolízii ku zraneniam.

Cesta bola zo začiatku úplne neprejazdná. Aktuálne sa v obidvoch smeroch tvoria rozsiahle kolóny. Vozidlá stoja už na diaľnici D1 a vo Vrútkach, upchatá je aj križovatka na Košickej ulici v Žiline. Vodičom odporúčame vyhnúť sa tomuto úseku, pokiaľ je to možné.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu