Na Liptove dražia bicykel Petry Vlhovej. Výťažkom chcú podporiť zdravotne znevýhodnených športovcov


Foto: Na Liptove dražia bicykel Petry Vlhovej. Výťažkom chcú podporiť zdravotne znevýhodnených športovcov Foto: ilustračné - Facebook/Petra Vlhová

Komunitná nadácia Liptov organizuje dobročinnú dražbu horského bicykla, na ktorom trénovala olympijská víťazka Petra Vlhová aj s jej originálnym podpisom. Dražba začala už v stredu 1. mája. 

Výťažok z dražby bicykla Specialized Comp Carbon 29 20219 bude rozdelený na dve časti. Časť bude venovaná mladým liptovským športovcom. Druhá časť poputuje športovcom zo zdravotným znevýhodnením. 

Každý účastník dražby sa bude musieť oficiálne zaregistrovať a zložiť zábezpeku 100 eur, ktorá mu zabezpečí účasť na dražbe. Zábezpeka bude všetkým neúspešným účastníkom riadne vrátená a výhercovi odpočítaná z vydraženej sumy.

„Zábezpekou chceme zaistiť plynulú a nerušenú dražbu a vyvarovať sa tak možným rizikám podvodným dražiteľom pri umelom navyšovaní dražobnej sumy,“ píše komunitná nadácia. Registrácia do dražby bude v termíne od 1. mája a bude prebiehať online na tomto odkaze. 



Samotná online dražba už registrovaných dražiteľov sa bude realizovať od 11. mája do 20. mája 2024 do 20:00 hod. spustením prihlasovacieho formulára. Posledná možnosť ponúknuť sumu na dražbe je do momentu vypnutia formulára 20. mája o 20:00 hod.

Vyhodnotenie dražby prebehne následne na zverejnením mena úspešného dražiteľa na stránke nadácie. Do dražby je možné sa zapojiť len cez oficiálnu registráciu a to vyplnením prihlášky a súhlasom so spracovaním osobných údajov a pravidiel dobročinnej činnej dražby.

Vyvolávacia sume je 100 eur, prihadzovaná suma je rovnako 100 eur. Ponuka za predmet aukcie musí byť dražiteľom zvýšená výlučne v násobkoch minimálne 100 eur. Zapojením sa do dražby tak môžete mať nie len originálny bicykel od Petry Vlhovej, ale aj dobrý pocit z podpory tých, ktorí to potrebujú.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu