Kysučanka Aneta Tichá bude opäť reprezentovať Slovensko v bikinifitness na majstrovstvách Európy


Foto: Kysučanka Aneta Tichá bude opäť reprezentovať Slovensko v bikinifitness na majstrovstvách Európy Foto: Facebook/Katedra telesnej výchovy a športu v Banskej Bystrici

Slovensko bude v Európe a možno aj vo svete opäť reprezentovať mladá športovkyňa z Kysúc. Aneta Tichá začiatkom apríla zvíťazila v súťaži Fitness Cup Púchov, čím sa kvalifikovala na Majstrovstvá Európy, ktoré organizuje Medzinárodná federácia kulturistiky a fitnesu.

Rodáčka z Kysuckého Nového Mesta sa minulý rok stala absolútnou víťazkou Majstrovstiev sveta v bikinifitness. Domov si priniesla dva zlaté poháre za výhry v kategórii junioriek aj žien.

Anetine úspechy pokračujú aj tento rok. V súťaži Fitness Cup Púchov, ktorá sa uskutočnila začiatkom apríla, taktiež obsadila dve prvé miesta. Zlato vyhrala v juniorskej OPEN kategórií a tiež v konkurencii žien nad 166 centimetrov.

„Týmto výsledkom sa naša študentka nominovala aj na Juniorské a Seniorské Majstrovstvá Európy do Španielska, ktoré sa budú konať 3. až 8. mája 2023. Držíme palce,“ uviedla stránka Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici, kde Aneta študuje.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu