Rýchle prezutie a k tomu dobrá káva? Vyskúšajte pneuservis s kaviarňou len tri kilometre za Žilinou


Foto: Rýchle prezutie a k tomu dobrá káva? Vyskúšajte pneuservis s kaviarňou len tri kilometre za Žilinou

Koniec zimnej sezóny prináša motoristom pravidelnú povinnosť, ktorou je prezúvanie pneumatík. Slnečné počasie a vyššie denné teploty sa už preto pomaly podpisujú pod prvé nápory áut v pneuservisoch. Pokiaľ sa chcete vynúť dlhému čakaniu alebo vám nevyhovujú termíny žilinských pneuservisov, mohla by vás osloviť nová prevádzka medzi Žilinou a Kysuckým Novým Mestom.

Pneuservis spojený s malou kaviarňou s moderným dizajnom a skvelým prostredím vznikol s cieľom spríjemniť čakanie na vybavenie a zároveň ponúknuť komfortné a rýchle prezutie auta. Zákazníci tak nemusia čakať na vybavenie v dielni, ale zatiaľ si môžu dopriať šálku kvalitnej kávy alebo horúci čaj a to aj na terase.

Areál sa nachádza len tri kilometre za Žilinou mimo frekventovanej cesty prvej triedy, kde pri ideálnej premávke trvá cesta menej než 15 minút. V rámci Kysuckého Nového Mesta je prístup ešte jednoduchší, nový pneuservis nájdete len kilometer za mestom v smere na Rudinku/Žilinu.

V prípade, že sa chcete úplne vyhnúť čakaniu, môžete si online alebo telefonicky na čísle 0905 863 825 rezervovať termín prezutia. V nových priestoroch je dostupný veľký zdvihák, vďaka ktorému dokážu obslúžiť nielen osobné ale aj úžitkové a nákladné autá. Nespornou výhodou je možnosť uskladnenia pneumatík do ďalšej zmeny sezóny.  

Moderná kaviareň nachádzajúca sa v priemyselnej zóne nie je určená iba pre zákazníkov pneuservisu ale pre širokú verejnosť. Zastaviť sa na svoj obľúbený nápoj môže ktokoľvek, kto práve pôjde okolo areálu po frekventovanej ceste.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok