Na Národnej ulici v Žiline našli ležať mŕtveho muža, na mieste sa nachádzajú záchranári aj polícia


Foto: Na Národnej ulici v Žiline našli ležať mŕtveho muža, na mieste sa nachádzajú záchranári aj polícia

Na Národnej ulici v Žiline aktuálne zasahuje hliadka mestskej polície i záchranné zložky. V strede ulice našli na zemi ležať muža bez známok života, jeho telo je momentálne prekryté modrou plachtou. 

Údajne malo ísť o muža bez domova, ktorý sa na lavičke zdržiaval už od rána. „Sedel tu už celý deň a pil, potom z ničoho nič spadol na zem. Záchranári ho chvíľu oživovali, ale už bolo neskoro,“ uviedol pracovník jednej z prevádzok v okolí miesta, kde našli muža ležať. 

Zatiaľ nie je známe, čo presne bolo príčinou jeho náhleho úmrtia. So žiadosťou o bližšie informácie sme sa obrátili na hovorkyňu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. 


Aktualizácia 18:01

Na miesto prišla už aj hliadka Policajného zboru a priestor okolo zosnulého zaistila policajnou páskou. Záchranári už nie sú prítomní. Na mieste činu prebieha dokumentácia. 

Krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková potvrdila informáciu o úmrtí muža. „Dňa 10. marca 2023 bol na Národnej ulici v Žiline na lavičke nájdený 71-ročný mŕtvy muž. Privolaný ohliadajúci lekár na mieste vylúčil cudzie zavinenie.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu