Príčinu smrti osoby na Bulvári objasní až pitva, polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia


Foto: Príčinu smrti osoby na Bulvári objasní až pitva, polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia Foto: Facebook/Katarína Žiaková

V sobotu 25. februára od ranných hodín zasahovali príslušníci Policajného zboru na žilinskom Bulvári. Počas noci alebo v skorých ranných hodinách tu podľa predbežných informácií od osôb žijúcich v okolí došlo k úmrtiu jednej osoby.

Prikryté telo ležalo na zemi v parku Antona Bernoláka v blízkosti nákupného strediska Aupark Žilina. Policajti, ktorí prípad riešia, prehradili krátky chodník uprostred parku policajnou páskou, ktorá bráni okoloidúcim vstúpiť na miesto zásahu.



Na Bulvár bol privolaný aj obhliadajúci lekár, ktorý, žiaľ, mohol už len skonštatovať smrť. Pre zistenie presnej príčiny úmrtia bola podľa vyjadrenia polície nariadená pitva.

„V súvislosti s touto udalosťou poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu