Mestská polícia zadržala muža podozrivého zo založenia požiaru mestského bytu na Hájiku


Foto: Mestská polícia zadržala muža podozrivého zo založenia požiaru mestského bytu na Hájiku Foto: Facebook/Mestská polícia Žilina

V piatok 17. februára vypukol v jednom z bytov panelového domu v žilinskej mestskej časti Hájik požiar. Mestská polícia Žilina v príspevku na sociálnej sieti informuje, že sa jej podarilo zadržať muža podozrivého z jeho založenia.

Zasiahnutý bol podkrovný byt na šiestom poschodí. Ten patrí mestu, ktoré ho ďalej prenajíma vybraným záujemcom. Na mieste zasahovalo v predmetný deň celkovo 17 hasičov so siedmymi kusmi techniky, pričom k prípadu sa dostavili aj hliadky štátnej a mestskej polície.

Práve príslušníkom mestskej polície sa neskôr podarilo zistiť a zadržať podozrivého zo spôsobenia požiaru uvedeného bytu. V príspevku miestne bezpečnostné zložky uvádzajú, že ide o muža narodeného v roku 1991.

Menovaného si po vykonaní potrebných úkonov na mieste prevzali privolaní príslušníci Okresného riaditeľstva Policajného zboru Odboru kriminálnej polície – odd. násilnej kriminality,“ spresnila mestská polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu