Polícia odvolala ďalšie pátranie, nezvestného 32-ročného Lukáša našli príslušníci PZ z Dolného Kubína


Foto: Polícia odvolala ďalšie pátranie, nezvestného 32-ročného Lukáša našli príslušníci PZ z Dolného Kubína Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Aktualizácia (1. decembra 2022):
Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Dolnom Kubíne odvolalo pátranie po nezvestnom 32-ročnom Slovákovi z Dolného Kubína. Lukáš Veselovský bol vypátraný príslušníkmi zo spomínaného Policajného zboru. 

Pôvodný článok (25. novembra 2022):
Lukáš z Dolného Kubína sa rodine ani známym neohlásil od včerajšieho večera. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline preto zverejnilo príspevok na sociálnej sieti, v ktorom prosí širokú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom mužovi.

Lukáš Veselovský má 32 rokov a žije v Dolnom Kubíne. Podľa popisu polície je vysoký približne 180 centimetrov, má zavalitú postavu a váži 90 kilogramov. Na oválnej tvári má modré oči a krátke hnedé vlasy.

V čase, kedy bol naposledy videný, mal oblečené čierne nohavice zo šuštiakového materiálu a reflexnú oranžovú bundu s čiernymi bodkami. Na nohách mal obuté čierne topánky. Lukáša je možné spoznať aj podľa tetovania okolo krku.


Muž je nezvestný od 24. novembra 2022, kedy bol naposledy videný okolo 22:20 hod. Od tejto doby nepodal o sebe žiadnu správu. Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného muža. Do súčasnej doby sa však nezvestného muža nepodarilo vypátrať,“ uviedla polícia.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o Lukášovi, alebo ste nezvestného muža zahliadli, kontaktuje políciu na bezplatnej linke 158, na najbližšom oddelení Policajného zboru alebo formou súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke žilinskej polície.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu