VIDEO: Superšporty vyrazia na Rally Radosti už 26. augusta, zastavia sa aj v dvoch mestách Žilinského kraja


Foto: VIDEO: Superšporty vyrazia na Rally Radosti už 26. augusta, zastavia sa aj v dvoch mestách Žilinského kraja
Galéria: 7 fotiek
Foto: OZ Rally Radosti

Kolóna športových a superšportových áut vyrazí na Rally Radosti aj tento rok. Tridsaťpäť automobilov od výrobcov z celého sveta navštívi Trnavu, Banskú Bystricu, Košice, Žilinu a premiérovo aj Liptovský Mikuláš a Sereď. Počas prehliadky budete môcť na slovenských námestiach vidieť vozidlá od značiek a divízií Ferrari, Lamborghini, McLaren, Porsche, Nissan GT-R, Audi R, BMW M, AMG, Ford, Dodge, Chevrolet a množstva ďalších.

Prípravy tohtoročnej Rally Radosti sú takmer na konci a už teraz môžem povedať, že sa ako účastníci, tak i návštevníci námestí majú na čo tešiť. Desiatky stretnutí a stovky hodín organizácie celého tímu prinesie ešte lepšiu, ešte väčšiu a ešte zvučnejšiu Rally,“ uviedol Peter Jakabovič, predseda OZ Rally Radosti.

Organizátori opäť nezabúdajú ani na charitatívny rozmer podujatia. Počas ročníka 2022 bude cieľom vyzbierať čo najviac financií na podporu detí s kardiovaskulárnymi ochoreniami. Súčasťou organizačného tému bude aj lekár, špecialista, ktorý v rámci prevencie zodpovie všetky otázky ohľadom týchto zdravotných komplikácií.

Srdcovo- cievne ochorenia majú na svedomí nemalé množstvo vážnych zdravotných problémov, ktoré začínajú už v detskom veku. Radi by sme preto týmto ročníkom nielen pomohli, ale tiež urobili osvetu tejto problematiky,“ vysvetľuje Jakabovič.


Zábery z predošlých zjazdov si môžete pozrieť aj v 15-minútovom dokumente, ktorý objasňuje hlavnú myšlienku podujatia. „Kľúčové momenty z námestí a výpovede organizátorov, partnerov či účastníkov ťa rozhodne namotivujú, aby si prišiel na jedno z námestí a pokochal sa najkrajšou a najfarebnejšou kolónou superšportov na Slovensku,“ uviedli organizátori.


Kde a kedy si budeš môcť prezrieť kolónu superšportov?

Viac informácií o podujatí nájdete na oficiálnej stránke Rally Radosti alebo na ich Facebooku či Instagrame.

Miesto: -
Dátum: 26.08.2022 - 10:00    28.08.2022 - 18:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu