V súťaži o Kaufland Park je Žilina predbežne na 32. mieste, v rámci Žilinského kraja vedie Dolný Kubín


Foto: V súťaži o Kaufland Park je Žilina predbežne na 32. mieste, v rámci Žilinského kraja vedie Dolný Kubín Foto: kauflandpark.sk

Mestá a mestské časti na Slovensku majú možnosť zúčastniť sa na projekte obchodného domu Kaufland, v ktorom môžu získať nový športovo-oddychový areál K Park. Areál bude okrem športu určený aj na relax a pobyt na čerstvom vzduchu.

K Parkov postupne vybudujú niekoľko vo viacerých slovenských mestách. V ktorých, rozhodnú priamo ich obyvatelia. Do súťaže sa spolu prihlásilo 36 miest a mestských častí. V rámci Žilinského kraja sú zapojené štyri mestá - Žilina, Martin, Liptovský Mikuláš a Dolný Kubín.

Hlasovanie prebieha od 6. januára do 16. februára a zoznam výhercov bude zverejnený na nasledujúci deň - 17. februára 2022.

V prípade, že chcete hlasovať, je potrebné sa zaregistrovať na stránke www.kauflandpark.sk a vybrať mesto alebo mestskú časť. Prvých sedem súťažiacich s najväčším počtom prepočítaných hlasov získa nový K Park. Každý kto hlasuje sa navyše automaticky zaradí do súťaže o mobilný telefón.

V priebežnom poradí sú s počtom hlasov 465-tisíc prvé Košice. Mesto Žilina je zatiaľ so svojimi 3900 hlasmi na 32. mieste, čím výrazne zaostáva za prvými siedmimi výhernými súťažiacimi. V prvej trojke sa však nachádza Dolný Kubín, ktorý doteraz získal viac ako 302-tisíc hlasov.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu