V Krásne nad Kysucou súťažia o najkrajšieho snehuliaka, prvé tri miesta vyhrajú vecné ceny


Foto: V Krásne nad Kysucou súťažia o najkrajšieho snehuliaka, prvé tri miesta vyhrajú vecné ceny Foto: ilustračné / pixabay.com

Mesto Krásno nad Kysucou (okres Čadca) vyhlásilo súťaž pre deti o najkrajšieho snehuliaka. V nej môžu vyhrať zaujímavé ceny. Zapojiť sa je možné prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kam majú obyvatelia posielať fotografie. Na oficiálnej stránke mesta bude následne prebiehať aj hlasovanie.

„Veríme, že decká motivujeme k pohybu, odreagujú sa od školských povinností a aktívne sa zapoja do súťaže. Privítame fotografie malých i veľkých staviteľov, ktorí zo snehu vytvoria originálnych snehuliakov. Ako sa hovorí fantázii sa medze nekladú, buď kreatívny a vyzdob snehuliaka podľa vlastných predstáv,“ uvádza samospráva.

Každý, kto sa chce do súťaže zapojiť, musí odfotografovať snehuliaka, ktorého postavil. Záber stačí zaslať jednoducho správou na stránku mesta Krásno nad Kysucou. Všetky súťažné fotografie budú uverejnené v spoločnom albume, kde ich môžu hodnotiť návštevníci kliknutím na tlačidlo Páči sa mi to.

Tri fotografie s najväčším počtom označení vyhrajú pekné ceny. Súťaž potrvá do nedele 6. februára 2022.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu