Pošta skracuje kvôli epidemiologickej situácii otváracie hodiny, dva víkendy budú pobočky zatvorené


Foto: Pošta skracuje kvôli epidemiologickej situácii otváracie hodiny, dva víkendy budú pobočky zatvorené

Slovenská pošta pristupuje v súvislosti s nepriaznivým vývojom epidemiologickej situácie na Slovensku k skracovaniu otváracích hodín svojich pobočiek v mestách.

Dočasná úprava rieši zmenu v pondelok, utorok, štvrtok a piatok, kedy bude otvorené do 17:00 hod. a počas stredy do 18:00 hod. Počas nasledujúcich dvoch víkendov 6. - 7. marca 2021 a 13. - 14. marca 2021 budú všetky pošty zatvorené.

Všeobecne platí, že v priestoroch pobočiek je počet zákazníkov regulovaný tak, že na plochu 15 m² alebo 25 m² pripadá jedna osoba. Zároveň musia byť dodržiavané dvojmetrové vzájomné odstupy, čo platí aj pre čakajúcich pred pobočkou.

Do priestorov pobočky môžu vstúpiť iba tí zákazníci, ktorí budú mať riadne nasadené ochranné rúško alebo inú ochranu tváre. Odporúča sa priniesť si rukavice a vlastné pero a pri úhrade platieb uprednostniť platobnú kartu.

Slovenská pošta zároveň v sobotu 6. marca a v sobotu 13. marca 2021 jednorazovo pozastavuje doručovanie tlače na celom území Slovenska. Doručenie sobotnej tlače bude zabezpečené v pondelok 8. marca, resp. 15. marca 2021.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Slovenská pošta