Vo Veľkom Rovnom prebehnú Majstrovstvá obce vo varení gulášu, pripravený je aj bohatý program


Foto: Vo Veľkom Rovnom prebehnú Majstrovstvá obce vo varení gulášu, pripravený je aj bohatý program
Galéria: 8 fotiek

Už v sobotu 19. mája 2018 prebehnú vo Veľkom Rovnom Majstrovstvá obce vo varení gulášu, súťažiť sa bude v troch kategóriách a pripravený je, samozrejme, aj bohatý sprievodný program. Už od 10:00 hod. začne v areáli futbalového ihriska NIVY zaujímavý deň futbalovým zápasom žiakov Veľké Rovné - Nededza.

Futbalové zápasy budú pokračovať aj počas dňa, o 14:00 hod. sa predstaví dorast Veľkého Rovného proti Lietave a o 17:00 hod. muži Veľkého Rovného preveria náprotivkov z Nededze.

Samotná súťaž vo varení gulášu začína o 11:00 hod., súťažiaci sa môžu prihlásiť u starostu až do tohto termínu. Štartujú trojčlenné družstvá, obec zabezpečuje vodu a drevo na kúrenie, zvyšok si zaisťuje mužstvo samostatne. Každý súťažný tím musí navariť minimálne desať porcií, varí sa v kategórii divoká zver, hospodárske zvieratá a ľubovoľné jedlo v kotlíku.


Počas celého dňa sú pripravené bezplatné atrakcie pre deti v podobe skákacieho hradu, trampolíny či občerstvenie pre dospelých. Deň zakončí večerný program, na ktorý je vstupné 2 eurá. Nočná párty s DJ Romi začína o 21:00 hod., všetci ste srdečne vítaní.



Miesto: Futbalové ihrisko NIVY
Dátum: 19.05.2018 - 10:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu