Mestská krytá plaváreň bude predlžovať platnosť permanentky o dobu rekonštrukcie


Foto: Mestská krytá plaváreň bude predlžovať platnosť permanentky o dobu rekonštrukcie Foto: ilustračné - tikzilina.eu

Včera sme vás informovali o tom, že Mestskú krytú plaváreň v Žiline z dôvodu rekonštrukcie bazéna a sociálnych zariadení uzatvoria od 25. septembra 2017 na obdobie piatich týždňov. V náväznosti na to sa viacerí čitatelia informovali, ako bude postupovať plaváreň v prípade časových a bodových permanentiek. Ich majitelia totiž stratia časť predplatenej doby, počas ktorej by mohli služby plavárne využívať.

Podľa informácií z mesta by sa však mali permanentky predlžovať o dobu trvania rekonštrukcie, a to ako v prípade časových, tak aj bodových vstupeniek. „Pokiaľ je permanentka platná - aj bodové lístky, tak ich platnosť bude predĺžená o dobu uzatvorenia krytého bazéna. Za pochopenie ďakujeme,“ spresnil hovorca mesta Žilina Pavol Čorba.

Mestská krytá plaváreň v súčasnosti ponúka celosezónnu permanentku, ktorá platí jeden rok od zakúpenia a oprávňuje majiteľa využívať bazén jedenkrát za deň. Jej cena je 160 eur, okrem nej je v ponuke aj sezónna a bodová permanentka. Cena bodovej vstupenky s 20 bodmi je 28 eur a platí 6 mesiacov od dňa zakúpenia.


 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu