Dnes bude v Žiline zvýšený pohyb policajtov, ide o opatrenia v súvislosti s futbalovým zápasom


Foto: Dnes bude v Žiline zvýšený pohyb policajtov, ide o opatrenia v súvislosti s futbalovým zápasom Foto: Facebook MŠK Žilina

V súvislosti s dnešným futbalovým stretnutím, ktoré sa bude konať medzi mužstvami MŠK ŽILINA a F. C. KØBENHAVN, pripravilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline bezpečnostné opatrenia. Polícia realizuje tieto opatrenia za účelom ochrany života, zdravia, majetku, verejného poriadku, zamedzeniu výtržností a diváckeho násilia v okolí futbalového štadióna a v meste Žilina.

Zhruba o dve hodiny do nášho mesta zavíta nielen početná divácka kulisa, ale aj dvanásťnásobný majster Dánska a rankingovo najvyššie postavené mužstvo Škandinávie - F.C. København. O dlho očakávanom futbalovom stretnutí informoval klub MŠK Žilina na svojej internetovej stránke.

Takmer presne po piatich rokoch sa predstavíme v Lige majstrov, v ktorej v stredu odohráme celkovo už svoje 33. stretnutie v histórii. Tentoraz sme si ho vybojovali v lige úplne zaslúžene, a tak sa družina okolo trénera Adriána Guľu právom predstaví v Champions League. Pre nášho trénera, ktorý začína v žltozelenom svoju štvrtú sezónu, to bude premiéra medzi európskou smotánkou.


„Policajti budú dohliadať aj na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Svoju pozornosť zamerajú hlavne na okolie futbalového štadióna, kde budú riadiť a usmerňovať cestnú premávku. Najmä v blízkom okolí futbalového štadióna treba počítať so zhustenou cestnou premávkou,“ uvádza žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Polícia v Žiline žiada futbalových fanúšikov, ako aj širokú verejnosť o trpezlivosť a dôsledné rešpektovanie pokynov policajtov.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: mskzilina.sk