Muž spôsobil nehodu a z miesta ušiel, v jeho aute našla polícia drogový arzenál


Foto: Muž spôsobil nehodu a z miesta ušiel, v jeho aute našla polícia drogový arzenál
Galéria: 7 fotiek
Foto: KR PZ

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Žiline obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi 31 ročného Martina z okresu Čadca.

Muž spôsobil nehodu a z miesta ušiel, vo vozidle mal pestrú paletu drog

Obvinený muž mal koncom novembra tohto roku spôsobiť v obci Olešná, okres Čadca dopravnú nehodu, pri ktorej si nesplnil povinnosti účastníka dopravnej nehody a z miesta ušiel. Vo vozidle VW Passat combi bielej farby, ktoré mal šoférovať, policajti našli a zaistili dve plastové nádoby s obsahom 58,01 gramov a 36,71 gramov kryštalickej látky a plastovú krabičku s obsahom 21,14 gramov kryštalickej látky.

Podľa predbežnej kriminalistickej expertízy zaistené množstvá látky obsahovali účinnú látku metamfetamín. Zaistené množstvo látky predstavuje 1403 až 5614 obvykle jednorazových dávok drogy.

Vzhľadom na skutočnosť, že obvinený už bol v minulosti za taký čin odsúdený a teda pokračuje v páchaní trestnej činnosti, spracoval vyšetrovateľ podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody najmenej desať rokov.  
 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ