Pedofila z Českej republiky zadržali policajti v Žiline


Foto: Pedofila z Českej republiky zadržali policajti v Žiline Foto: Polícia ČR

V uplynulých týždňoch pátrali policajti v Česku po 20-ročnom mladíkovi menom Jaroslav Pulpán, ktorý mal pýtať od malých dievčat na internete nahé fotky. Polícia na neho vydala dokonca európsky zatykač. 

„Od detí žiadal, aby sa obnažovali alebo sexuálne uspokojovali. Pokiaľ dievčatá odmietli, vyhrážal sa im, že ich už získané fotografie zverejní alebo nahlási polícii,“ uviedla hovorkyňa Polície Českej republiky Alena Bartošová.

Portál Čas.sk informoval, že najmladšie z dievčat malo len 8 rokov. Obvinený Jaroslav je v Českej republike podozrivý z pedofílie a navyše ho stíhajú až za neuveriteľných 154 skutkov. Ako informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Martil Wäldl, prezidiálni policajti vykonávanými previerkami zistili, že osoba sa v súčasnej dobe zdržiava na Slovensku, konkrétne v meste Žilina. Tu si Jaroslav našiel prácu v spoločnosti špecializujúcej sa na subdodávky pre automobilový priemysel. 

„Dňa 5.októbra 2016 vo večerných hodinách bol hľadaný Jaroslav P. cieľovými pátračmi Prezídia Policajného zboru zadržaný. Zadržanie prebehlo v spolupráci s policajtmi Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline,“ informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Martin Wäldl.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu