Na železnici tragicky zahynul 27-ročný muž, nešlo o muža vo veku 50 rokov


Foto: Na železnici tragicky zahynul 27-ročný muž, nešlo o muža vo veku 50 rokov

V nedeľu sme informovali o nešťastí, ku ktorému došlo na železnici ráno okolo 6:00 hod. Podľa prvotných informácií mal muž vo veku asi 50 rokov vstúpiť priamo do dráhy prichádzajúceho rýchlika. Rušňovodič aj napriek použitiu zvukového výstražného zariadenia a rýchlobrzdy zrážke už nedokázal zabrániť. 

Prvotné informácie o veku muža a mieste, kde sa tragédia stala neboli presné. Zrážku neprežil 27-ročný muž, ktorý mal byť zo Strečna a k nehode došlo už v katastri obce Teplička nad Váhom.


Muž bol nájdený pár desiatok metrov za železničným prejazdom na ceste k Terminálu Žilina a podľa všetkého ku stretu došlo aj v tom mieste. Bol som totiž jedným z okoloidúcich. Prítomní policajti a hasiči ponechávali telo v koľajisku ešte po 9-tej hodine rannej, čo podľa mňa nie je vhodné, ak sa má zachovať úcta k človeku,“ napísal nám čitateľ, ktorý prechádzal okolo miesta nešťastia.

„V nedeľu 2. októbra po pol šiestej hodine ráno došlo v úseku železničnej trate Žilina - Teplička nad Váhom k zrazeniu 27-ročného muža z okresu Žilina,“ informoval Radko Moravčík, hovorca polície.

Okolnosti celého prípadu preveruje železničná polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu