Na žilinskom sídlisku Vlčince bol odcudzený čierny Hyundai Tucson, od apríla ide o siedmu krádež v kraji


Foto: Na žilinskom sídlisku Vlčince bol odcudzený čierny Hyundai Tucson, od apríla ide o siedmu krádež v kraji Foto: HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Ani nie tri týždne od poslednej krádeže osobného auta v Žilinskom kraji došlo k ďalšej. Zlodeji sa v uplynulých dňoch zamerali na čierny Hyundai Tucson zaparkovaný na žilinskom sídlisku Vlčince.

Od začiatku apríla ide v poradí o siedmu krádež. Neznámy páchateľ alebo páchatelia spôsobili majiteľom škody v tisícoch eur. Za posledné dva mesiace zmizli vozidlá KIA Sportage, Hyundai Tucson, Dacia Duster, Škoda Superb, Seat Ateca a Mitsubishi ASX.

Udalosti uplynulých týždňov tak potvrdzujú, že sa zvyšuje záujem páchateľov aj o iné než koncernové značky Škoda, Volkswagen a Audi. Tieto patrili v minulosti medzi najčastejšie odcudzené.

Zlodeji si čierne vozidlo Hyundai odviezli niekedy medzi 5. júnom 19:00 hod. až 7. júnom 07:00 hod. z ulice Bulharská (Moskovská). O prípade ako prvá informuje skupina HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov.


Detaily o hľadanom vozidle:

  • Značka vozidla: HYUNDAI 
  • Typ vozidla: TUCSON
  • TEČ (ŠPZ): ZA769GZ
  • VIN: TMAJ381ADHJ294851
  • Rok výroby: 2016
  • Farba: ČIERNA

Vozidlo má čierne fólie na zadných oknách. Ak ho uvidíte niekde jazdiť, alebo nájdete zaparkované, ihneď volajte linku polície (158) a následne HAKA tím 0910666910.

Kontakt na vlastníka vozidla: 0910184456.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu