Žilinský samosprávny kraj 4. júna otvorí svoje dvere verejnosti, zabavia sa deti aj dospelí


Foto: Žilinský samosprávny kraj 4. júna otvorí svoje dvere verejnosti, zabavia sa deti aj dospelí Foto: Ilustračné foto

Žilinský samosprávny kraj začiatkom júna otvorí svoje dvere a privíta širokú verejnosť. Deň otvorených dverí v priestoroch župy je ďalším podujatím samosprávy v rámci Európskeho roku mládeže. Žilinský samosprávny kraj na túto udalosť pozýva všetkých, ktorí sa zaujímajú o náplň práce zástupcov kraja či jeho projekty.

Deň otvorených dverí bude prebiehať v sobotu 4. júna od 10:00 hod. do 15:00 hod. v priestoroch Úradu Žilinského samosprávneho kraja. Župa pripravila na tento deň bohatý program nielen pre dospelých, ale aj pre deti.

„Návštevníci sa môžu stretnúť so zástupcami župy, spoznať pracovné priestory, zapojiť sa do diskusie s predstavenstvom ŽSK a množstvo ďalšieho. Súčasťou podujatia bude aj remeselný jarmok šikovných regionálnych výrobcov, tombola a vyhodnotenie výtvarnej súťaže,“ sľubuje usporiadateľ v popise podujatia.

Deti sa potešia súťažiam s animátormi, virtuálnej realite, bábkovému divadlu či kresleniu na tvár. Okrem toho bude v priebehu dňa vyhlásená aj výtvarná súťaž obľúbeného miesta v našom kraji. Na podujatí vystúpia študenti konzervatória, chýbať nebude ani sprievodná hudba a stánok s občerstvením. Zaujímavým doplnením programu bude poradňa zdravia či fotobúdka.

Miesto: Úrad Žilinského samosprávneho kraja
Dátum: 04.06.2022 - 10:00    15:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu