AKTUÁLNE: Pri Mojšovej Lúčke došlo dnes už k druhej dopravnej nehode, začínajú sa tvoriť kolóny


Foto: AKTUÁLNE: Pri Mojšovej Lúčke došlo dnes už k druhej dopravnej nehode, začínajú sa tvoriť kolóny
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook / Mirka Páchniková‎

Dnes 24. novembra 2020 došlo v čase okolo 15:30 hod. k dopravnej nehode na štátnej ceste prvej triedy I/18 pri mestskej časti Žilina - Mojšova Lúčka. Podľa informácií Krajského operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Žiline sa pri nehode zranili aj niektorí z účastníkov.

Na miesto boli vyslané všetky záchranné zložky. Doprava je momentálne v oboch smeroch zastavená a začínajú sa tvoriť kolóny.

K zrážke dvoch vozidiel došlo v tomto úseku aj dnes skoro ráno. Nehoda ochromila dopravu nielen na hlavnom ťahu medzi Žilinou a Martinom ale aj v samotnom meste Žilina. 

„Upozornenie na dopravnú nehodu na ceste I/18 za ŽILINOU v smere na Martin pri Mojšovej Lúčke, cesta je momentálne neprejazdná,“ informuje Operačné stredisko žilinskej polície.

Aktualizácia 16:25


Cesta I/18 zo Žiliny do Martina pri Mojšovej Lúčke bola čiastočne sprejazdnená v jednom smere striedavo, pre uvedenú dopravnú nehodu sa však upchala križovatka Košická v Žiline.

„Je potrebné rátať v uvedenom úseku cesty 1/18 (ZA-MT)  s obojsmerným zdržaním ako aj zdržaním cez prejazd križovatkou Košická v meste Žilina,“ uvádza operačné stredisko polície.

Aktualizácia 16:55

Dopravná nehoda na ceste I/18 (ZA smer MT) pri Mojšovej Lúčke bola odstránená, avšak treba ešte počítať s obojsmerným zdržaním pre vytvorené kolóny vozidiel.

Situáciu monitorujeme, pre viac informácií z dopravy kliknite na Dopravný servis Žilina alebo sledujte dopravné kamery z križovatiek na adrese www.zilinak.sk/dopravne-kamery.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu