Denný tábor LEGOVO v Žiline počas augusta: Zábava pre deti od 6 do 12 rokov, ktorá ich rozvíja


Foto: Denný tábor LEGOVO v Žiline počas augusta: Zábava pre deti od 6 do 12 rokov, ktorá ich rozvíja Foto: ilustračné - pixabay

V štyroch termínoch počas augusta sa v Žiline bude konať detský tábor LEGOVO, ktorý predstavuje zábavnú a modernú formu odreagovania sa a zároveň učenia. Tábor je vhodný pre deti od 6 do 12 rokov a podnieti v nich záujem o vedu a techniku:

„Ide o denný tábor, ktorý je zameraný na vzdelávanie metódou STEM (science, technology, engineering, math). Hlavným princípom je, že deti uvádzame do sveta techniky, matematiky, stavebníctva a prírodných vied. A to všetko s pomocou kociek LEGO®. Pretože vďaka nim si deti rozvíjajú svoje motorické, matematické, technické a kreatívne zručnosti,“ vysvetľujú organizátori.

Miesto konania
Budova Ekocentra v areáli Paľovej búdy. 
Univerzitná 1790/2, 010 08 Žilina.  

Organizácia dňa 
Detičky môžete priviesť medzi 7.00 – 8.00 hod. a vyzdvihnúť po 16.00, max. do 17.00. 

Doobeda strávia aktivitami s kockami LEGO®. Súčasťou je aj malé občerstvenie. Po obede sa vybláznia vonku alebo pracujú na rôznych zaujímavých aktivitách pod vedením vyškolených lektorov. Samozrejmosťou je celodenný pitný režim. 

Program a zameranie 
Program tábora je zostavený tak, aby sa chlapci aj dievčatá, pod vedením kvalifikovaných lektorov, hlavne zabavili a odreagovali.  Deti si veľmi nenásilnou formou budujú základné poznatky (z oblasti STEM) a to zvyšuje ich záujem o vedu a techniku. Počas celého dňa majú dostatok fyzických aktivít na čerstvom vzduchu. Celý čas sa deti hrajú ale zároveň rozvíjajú svoju kreativitu a nadväzujú nové kamarátstva. 

Bližšie informácie a prihlasovanie na legovozilina@gmail.com alebo 0902 518 278 (v časoch medzi 08:00 - 17:00)



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Denný tábor LEGOVO