Taxi Fantasia bude pri príležitosti spustenia prevádzky jazdiť v rámci Žiliny tri dni zadarmo


Foto: Taxi Fantasia bude pri príležitosti spustenia prevádzky jazdiť v rámci Žiliny tri dni zadarmo

Žilinská taxislužba Taxi Fantasia je medzi Žilinčanmi dobre známa, nielen pre vozidlá typickej žltej farby s polepom, ale najmä vďaka kvalitným službám a spoľahlivosti. Pre nariadenie mimoriadnej situácie bola od 16. marca zastavená jej prevádzka, tak ako aj ostatných taxislužieb na Slovensku. 

K dnešnému dňu je po zmiernení opatrení opäť v prevádzke a plne k dispozícii zákazníkom. Okrem bežnej prepravy osôb poskytuje aj iné služby, o ktorých ste možno ani netušili, že existujú.

Ak ste napríklad na spoločenskej akcii, a neodoláte alkoholickému nápoju, vodič vás a vaše auto privezie bezpečne domov. Rovnako je možné využiť dopravu na spoločenské akcie ako svadby a oslavy.

Platby kartou, objednávanie cez mobilnú aplikáciu

Taxi Fantasia Žilina drží krok s aktuálnymi trendmi a vďaka tomu prináša zákazníkom služby na vysokej úrovni. Ako jedna z mála ponúka možnosť platby kartou a na pohodlné objednanie jazdy môžete využiť vlastnú mobilnú aplikáciu pre platformy iOS aj Android.

Ak nepreferujete telefonický kontakt alebo práve nemáte možnosť hovoriť, taxík si objednáte pomocou aplikácie len pár kliknutiami. O prepravu zákazníkov sa starajú skúsení vodiči s maximálnou snahou o to, aby priviezli každého do cieľa pohodlne, včas a bezpečne.

Plne ekologická taxislužba v Žiline

Ekológia v automobilovom priemysle je skloňovaná čoraz častejšie. Medzi tých, ktorí sa snažia minimalizovať znečistenie životného prostredia, sa radí aj Taxi Fantasia. Vedenie spoločnosti verí, že je to práve ekologická jazda, ktorá je k životnému prostrediu priateľská.

Preto celý vozový park pozostáva výhradne z vozidiel jazdiacich na stlačený zemný plyn (CNG) alebo kvapalný ropný plyn (LPG). V prípade mesta Žilina tak ide o prvú a zároveň jedinú taxislužbu, ktorá má všetky svoje vozidlá ekologické. 

Taxi Fantasia bude jazdiť v rámci Žiliny tri dni zadarmo

Fantasia neustále pripravuje rôzne novinky, akcie, zľavy aj súťaže. Po vyhlásení mimoriadnej situácie transformovala svoje služby tak, aby stíhala pokryť požiadavky čo najväčšieho počtu zákazníkov. Pre všetkých členov záchranných zložiek tiež zaviedla od marca zľavu na jedlá, ktoré si objednajú do práce.


Pri príležitosti uvoľňovania opatrení proti šíreniu koronavírusu prichádza s ďalšou akciou. Od stredy 6. mája do piatku 8. mája budú v čase 08:00 - 18:00 hod. jazdiť všetky vozidlá Taxi Fantasia v rámci mesta Žilina úplne zadarmo. Každý zákazník môže túto akciu využiť 1x denne.

Dohodnúť si odvoz po meste či na žilinské sídliská je možné klasickým spôsobom, pričom vodič automaticky nebude účtovať žiadny poplatok. Mimo mesta platí štandardný cenník.

Viac informácií nájdete na www.taxifantasia.sk alebo na sociálnych sieťach.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Taxi Fantasia