Brána do žilinskej nemocnice bude počas nočných hodín zatvorená, pri vstupe je potrebné zazvoniť


Foto: Brána do žilinskej nemocnice bude počas nočných hodín zatvorená, pri vstupe je potrebné zazvoniť Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline

Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline (FNsP) pristúpila od dnešného večera k prijatiu nového opatrenia. Hlavná vstupná brána pre peších smerom od ulice Vojtecha Spanyola bude vo večerných hodinách až do rána uzamknutá. Nemocnica o tom informuje na sociálnej sieti.

Pre nevyhnutný vstup do areálu je potrebné zazvoniť na stálu službu, ktorá je na vrátnici. Zvonček sa nachádza na budove vrátnice pri bráne vpravo.

„Naši kolegovia, študenti medicíny alebo dobrovoľníci zo Slovenského Červeného kríža, ktorí nám na službách vypomáhajú, zrealizujú štandardnú kontrolu a triedenie pacientov. Stačí zazvoniť a do areálu sa dostanete,“ spresňuje FNsP Žilina.

Kontroly priebiehajú taktiež na vjazde pre automobily v smere od ulice Nemocničná a to aj za pomoci príslušníkov polície a vojakov. Vedenie žilinskej nemocnice sa ospravedlňuje za obmedzenia, ktoré sú nevyhnutné pre zvýšenie bezpečnosti.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline