Do MŠK Žilina prichádza 17 ročný talent László Bénes z Györu


Foto: Do MŠK Žilina prichádza 17 ročný talent László Bénes z Györu

Po absolvovaní lekárskych testov v Žiline a zapojení sa do zimnej prípravy padla definitíva. Mladý 17 ročný talent slovenského futbalu László Bénes prestupuje z maďarského Györu do MŠK Žilina. S klubom sa dohodol na zmluve do konca roka 2017.

Mladík sa na účinkovanie v tíme jesenného majstra teší

László Bénes netajil nadšenie z prestupu: „Všetko je dobré, teším sa, že budem hrať v Žiline. Viem, že v Žiline dávajú priestor mladým hráčom. Kolektív je super, niektorých chlapcov poznám z mládežníckych reprezentácií. S viacerými som veľmi dobrý kamarát. V utorok máme zraz v Senci, kde sa pripojím k reprezentácii do devätnásť rokov.

Potom odlietame do Španielska na turnaj do La Mangy. Tam by sme mali odohrať dva zápasy a v nedeľu odlietame so spoluhráčmi na sústredenie do Turecka, kde sa pripojím k prvému mužstvu Žiliny. S chalanmi som už trénoval, pomaly sa zapájam a zvykám si. Dúfam, že budem čo najviac hrávať a postupne sa stanem pevnou súčasťou tímu.”

Prestup musí schváliť FIFA

V tejto chvíli sa už len čaká na potvrdenie a schválenie prestupu zo strany FIFA, keďže ide o hráča do osemnásť rokov. Lászlovi prajeme veľa úspechov v MŠK Žilina a Fortuna lige.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu