Mamičke s prvým tohtoročným bábätkom zablahoželali generálny aj medicínsky riaditeľ nemocnice


Foto: Mamičke s prvým tohtoročným bábätkom zablahoželali generálny aj medicínsky riaditeľ nemocnice Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline

Prvé bábätko narodené v roku 2020 a jeho mamičku dnes navštívil generálny riaditeľ žilinskej nemocnice Igor Stalmašek spolu s medicínskym riaditeľom Igorom Bízikom. Informovala o tom Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline na sociálnej sieti. 

„Obe dámy sú krásne, zdravé a šťastné, že sú už spolu a tešia sa domov. Maminke zablahoželali generálny riaditeľ nemocnice Igor Stalmašek a medicínsky riaditeľ Igor Bízik, ktorí jej i celej rodinke zároveň popriali veľa šťastia, zdravia, lásky a krásnych dní,“ informuje nemocnica vo svojom príspevku.

Vedenie žilinskej nemocnice blahoželá všetkým maminám a oteckom, ktorí si žilinskú pôrodnicu vybrali minulý rok a zároveň všetkým, ktorí jej dali dôveru už aj v tomto roku.

„Veľmi si to vážime a budeme aj naďalej robiť všetko pre to, aby sme sa stále zlepšovali a rodinky boli u nás čo najspokojnejšie. Ďakujeme a tešíme sa na ďalší skvelý rok s vami,“ uvádza sa v závere správy.

Igor Stalmašek a Igor Bízik zablahoželali mamičke / Zdroj: FNsP Žilina



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline