ROCKOVÉ VIANOCE 2019: 21. ročník prinesie legendu žilinskej punkovej scény - kapelu HT (Hoten Toten)


Foto: ROCKOVÉ VIANOCE 2019: 21. ročník prinesie legendu žilinskej punkovej scény - kapelu HT (Hoten Toten)

Ďalší ročník Rockových Vianoc bude opäť výnimočný! Konečne sa to podarilo a premiéru bude mať legenda žilinskej punkovej scény – kapela HT (Hoten Toten). Bude sa aj krstiť nový nosič skupiny AYA s názvom 25 ROKOV – kolekcia 2xDVD + CD, ktorá bude obsahovať narodeninový koncert + dokumentárny film k 25. výročiu kapely a rozsiahlu fotogalériu. 

Zárukou vynikajúcej rockovo – punkovo – predvianočnej atmosféry bude plejáda skvelých kapiel, ich najväčšie hity a známy moderátor Rádia Slovensko Roman Bomboš, ktorý Vás bude celým programom sprevádzať. 

Príďte si po výdatnú porciu kvalitnej slovenskej rockovo - punkovej muziky a spoločnými silami, ako jedna veľká rodina oslávme 21. narodeniny tohoto jedinečného koncertného programu, ktorý je už neodmysliteľne spojený so žilinským predvianočným časom! 

Program: 

18.00 – MAD FREQUENCY
19:00 – ARZÉN
20:00 – AYA
21:00 – HOTEN TOTEN

Tento ročník odštartuje kapela MAD FREQUENCY z Turzovky (www.madfrequency.sk), ktorá už dávno nie je nováčikom na rockovo - metalovej scéne, a ktorej vznik sa datuje až do roku 2002. Na svojom konte maju 3 albumy, 1 EP, minuloročný singel „Keď túlaš sa tmou“ a množstvo koncertov po celom Slovensku.

Druhá v poradí bude skupina ARZÉN (www.arzen.sk), ktorá je už dlhoročnou a neodmysliteľnou súčasťou „rockoviek“, a ktorá určite opäť ponúkne všetkým fanúšikom výdatnú porciu svojho žilinsko – terchovského rocku! 

Program bude ďalej patriť kapele AYA (www.aya-music.sk), ktorá odprezentuje svoje najväčšie hity, vrátane najnovšieho singla „Pondelok prespím“, a ktorá pokrstí svoje prvé DVD, ktoré zachytáva skvelú atmosféru narodeninového koncertu konaného v septembri 2017 na Mariánskom námestí v Žiline pri príležitosti 25. výročia vzniku kapely za účasti významných hudobných hostí. 

Záver programu bude patriť skupine HT (www.hotentoten.sk), ktorá je už Žilinskou punkovou legendou, a ktorá si konečne premiérovo zahrá na Rockových Vianociach. Jej vznik siaha až do roku 1989 a za ten čas sa okolo lídra Sveťa Vladařa vystriedalo množstvo muzikantov v rôznych zostavách. História kapely je veľmi pestrá, veľa krát prerušená rozpadmi, opätovnými reštartami a zmenami zostáv. Najznámejšie hity kapely: Mosty, Kto som ja, Deti zla, Neverím…


Kde: 
Estrádna sála Domu odborov

Kedy: 
20. december 2019 - 18:00

Vstupné:
10,- Eur 

Predpredaj vstupeniek: Recepcia Domu odborov a v sieti Ticketportal
Rezervácia vstupeniek: 041 / 72 32 064

Viac informácií nájdete aj na Facebook stránke

 

Na minulých ročníkoch ROCKOVÝCH VIANOC sa okrem kapely AYA ako hostia predstavili: IMT SMILE, PEHA, GLADIÁTOR, DESMOD, NO NAME, NOCADEŇ, ARZÉN, KOMAJOTA, VIDIEK, KORBEN DALLAS, MAKO!MAKO, PREMIER (CZ), BUTY (CZ), ŠLEHA, MATKA GURÁŽ, MASSRIOT s Robom Šimkom, VAŠO PATEJDL, ZUZANA SMATANOVÁ, KATKA KNECHTOVÁ, PETER CMORIK, MIRKA PARTLOVÁ, MICHAELLA, TOMÁŠ BEZDEDA, JARO GAŽO, MARIÁN GREXA & MIŠO KOVALČÍK, ROMAN NADÁNYI & THE BAND, BAKING BREAD, BOD OMYLU, DAVE BRANNIGAN, SEVEN ATE, MAD FREQUENCY, INVISIBLE ORCHESTRA, DEVENAN´, ktorých videlo približne 16.000 spokojných divákov.

Miesto: Dom Odborov Žilina
Dátum: 20.12.2019 - 18:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Rockové Vianoce