Výluky na železničnej trati Žilina - Rajec: Práce budú prebiehať na dvoch úsekoch počas dvoch dní


Foto: Výluky na železničnej trati Žilina - Rajec: Práce budú prebiehať na dvoch úsekoch počas dvoch dní

Železnice Slovenskej republiky informujú o výlukách na trati Žilina - Rajec v dňoch 23. a 24. júla 2019. Cestujúci budú počas výlukových prác prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou.

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

Výluka v úseku Lietavská Lúčka - Rajec

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú 23. júla v čase od 9.00 hod. do 15.00 hod. realizovať výlukové práce v úseku Lietavská Lúčka - Rajec. V rámci tejto výluky sa vykoná bežná údržba trate a okolia trate, úprava štrkového lôžka koľaje a kosenie okolia trate. Práce vykonajú zamestnanci ŽSR. 


Cestujúci budú v tomto úseku prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou.

Výluka v úseku Žilina - Bytčica 

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú 24. júla v čase od 7.20 hod. do 13.20 hod. realizovať výlukové práce v úseku Žilina - Bytčica. Výlukové práce zahŕňajú bežnú údržbu trate a okolia trate, úpravu štrkového lôžka koľaje a kosenie okolia trate. Práce vykonávajú zamestnanci ŽSR.

Odrieknuté vlakové spojenia budú nahradené autobusovou dopravou. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu