Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, pri ktorej všetci vodiči tvrdili, že prechádzali na zelenú


Foto: Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, pri ktorej všetci vodiči tvrdili, že prechádzali na zelenú
Galéria: 3 fotky
Foto: KR PZ Žilina

Polícia v Martine žiada v prípade nehody zo dňa 6. mája 2019 o pomoc verejnosť. V súvislosti s vyšetrovaním dopravnej nehody, ku ktorej došlo okolo 14:10 hod. na svetelnej križovatke cesty I/65d pri OC Tulip, hľadá svedkov.

Z doposiaľ nezistených príčin došlo k stretu nákladného vozidla značky MAN idúceho po ceste I/65d v smere od Žiliny na Turčianske Teplice, ktoré viedol vodič (38) s osobným autom VW Pasat, ktorého vodič (19) vchádzal do križovatky z vedľajšej cesty ul. Záturčianskej.

V dôsledku nárazu vozidlo VW Passat začalo rotovať a zadnou časťou narazilo do prednej časti vedľa neho idúceho auta BMW3, ktoré viedol vodič (18). Svetelná križovatka bola v prevádzke a všetci účastníci dopravnej nehody na mieste tvrdili, že viedli vozidlá na signál „Voľno“.

Pri dopravnej nehode došlo k ľahkému zraneniu vodiča vozidla VW Passat. Hmotná škoda na vozidlách je odhadnutá na cca 10.000 eur. Ďalšie okolnosti dopravnej  nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Akékoľvek informácie k dopravnej nehode žiada polícia prípadných svedkov oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, súkromnej správe na oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR alebo najbližšom útvare Policajného zboru.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina