Primátor pozýva žilinčanov na Primátorský punč


Foto: Primátor pozýva žilinčanov na Primátorský punč
Galéria: 3 fotky

Žilina 17. 12. 2014 – Primátor mesta Žilina Igor Choma pozýva verejnosť na Primátorský punč, ktorý sa bude podávať na vianočných trhoch na Mariánskom námestí. Cena punču je dobrovoľná a výťažok z tejto akcie bude venovaný detským jasliam a jedálni pre seniorov na sídlisku Hliny.

Primátorský punč sa bude podávať od nedele 21. decembra do utorku 23. decembra a stánok nájdete na Mariánskom námestí v rohovom stánku na strane pri betleheme. Vianočný nápoj so špecifickou chuťou budú po tieto tri dni v čase od 16.00 hod. do 21.00 hod. občanom podávať aj predstavitelia Mestského úradu v Žiline na čele s primátorom mesta Žilina.

Cena punču je dobrovoľná a výťažok z tejto akcie bude venovaný na zakúpenie očných prístrojov pre Detské jasle Hliny II. a elektrickej fritézy do jedálne pre seniorov na Lichardovej ulici na Hlinách VIII. „Pozývam všetkých, ktorí budú mať cestu na Mariánske námestie, aby sa zastavili u mňa na Primátorskom punči. Stánok, v ktorom budem podávať tento typický vianočný nápoj, nájdete v ohradenom areáli vianočných trhov priamo v srdci nášho mesta. Poteší ma, že sa spoločne aj porozprávame. Výťažok z tejto akcie prispeje na praktické účely – pre naše deti a našich seniorov,“ pozýva primátor mesta Žilina Igor Choma.

zdroj: TS Mesto Žilina

Miesto: -
Dátum: 21.12.2014 - 16:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu