Roman odišiel z baru so ženou rómskeho pôvodu do tmy ku garážam, tam ho okradla o 100€


Foto: Roman odišiel z baru so ženou rómskeho pôvodu do tmy ku garážam, tam ho okradla o 100€ Foto: ilustračné

V uplynulom týždni riešili mestskí policajti v čase okolo polnoci prípad krádeže v centre mesta. Operačné stredisko OO PZ Žilina telefonicky požiadalo o preverenie oznamu muža, ktorého mala na ulici Jána Milca okradnúť žena rómskeho pôvodu.

Na miesto bola vyslaná hliadka mestských policajtov, ktorá tam našla podnapitého muža. Ten im spresnil informácie o krádeži. „Hliadkou MP na mieste zistený podnapitý Roman O., bytom Kotrčiná Lúčka, ktorý uviedol, že so ženou sedel v blízkom pohostinstve a následne po tom, ako odišli do tmy ku garážam, mu žena odcudzila z vrecka nohavíc 100€,“ informuje mestská polícia.


Policajti po krátkom pátraní objavili ženu v neďalekej herni

„Žena, Zlatica N., bytom Dolný Pial, podľa popisu nájdená v herni Galaxy na ulici Vojtecha Tvrdého. Vzhľadom na to, že sa ku krádeži priznala, bola na miesto privolaná hliadka PZ SR, ktorej členovia si prevzali prípad na ďalšie riešenie,“ spresňuje MP Žilina vo svojej správe na webe.

Podobný prípad sa už v centre Žiliny stal pred približne štyrmi rokmi. Mladá žena vtedy staršiemu mužovi ponúkla orálny sex. Keď ho odviedla nabok so slovami “zavři oči brouku”, jej komplic medzitým mužovi z vrecka nohavíc odcudzil peňaženku s dokladmi a hotovosťou 12 600 eur.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mestská polícia Žilina