Pred strednou zdravotníckou školou sa obnažoval a ukájal neznámy muž, polícia ho zadržala


Foto: Pred strednou zdravotníckou školou sa obnažoval a ukájal neznámy muž, polícia ho zadržala Foto: ilustračné

Mestská polícia prijala v minulom týždni telefonický oznam, ohľadne obnaženého muža, ktorý sa mal pohybovať po Hlbokej ceste v Žiline. Oznamovateľka uviedla, že tento muž sa mal navyše ukájať na verejnom priestranstve, pred Strednou zdravotníckou školou. 

Operačné stredisko mestskej polície vyslalo na miesto hliadku za účelom vykonania kontroly. Mestskí policajti pátrali po obnaženom mužovi a zakrátko ho aj našli. 

„Hliadkou MP na mieste vykonaná kontrola, pri ktorej bol zistený František Š., bytom Žilina, ktorý sa priznal, že sa skutku dopustil. Súčasne uviedol, že na verejnosti onanuje pravidelne,“ informuje mestská polícia vo svojej správe.

Policajti sa následne spojili s oznamovateľkou, ktorá bola ochotná v tejto veci svedčiť. Prípad preto prenechali na ďalšie riešenie štátnej polícii. Muž bol po dohovore s OO PZ Žilina - východ predvedený na stálu službu.


Nešlo o prvý prípad, kedy sa mal neznámy muž ukájať či prechádzať obnažený na verejnosti. Už v minulosti došlo k viacerým incidentom práve na Hlbokej ceste, ale aj v okolí Žilinskej univerzity a lesoparku. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mestská polícia Žilina