Vo vonkajších bazénoch plavárne v Žiline menia v opotrebovaných miestach podlahovú krytinu


Foto: Vo vonkajších bazénoch plavárne v Žiline menia v opotrebovaných miestach podlahovú krytinu Foto: ilustračné

Mesto Žilina vyhlásilo v máji verejné obstarávanie na dodávku 300 metrov štvorcových podlahovej krytiny pre vonkajšie bazény na plavárni. Do súťaže sa prihlásili dvaja uchádzači, okre výrobcu Totex, s.r.o. z Hrádku nad Nisou aj JUDr. Martin Hanuliak z Terchovej. Výrobca krytiny ponúkol výhodnejšiu cenu ako druhý uchádzača a tak dodá krytinu mestskej spoločnosti práve on.

Poradie v súťaži

1. Totex s.r.o., Zlatá výšina 448, Hrádek nad Nisou, 463 34
Cena bez DPH 4 340 EUR
Cena s DPH 5 340 EUR
Č.j. 32 559

2. JUDr. Martin Hanuliak, Terchová 1357, 013 06 Terchová
Cena bez DPH 5 000 EUR
Cena s DPH 6 000 EUR
Č.j. 32 681


Podlahová krytina Nisaplast II v azúrovom vyhotovení by mala byť dodaná v lehote do 28 dní odo dňa prevzatia objednávky. Zisťovali sme preto, či postupná výmena krytín obmedzí návštevníkov Mestskej krytej plavárne v Žiline. Počas minulých rokov začínala vonkajšia sezóna uprostred júna.

„Čiastočná výmena krytiny sa bude týkať vonkajších bazénov. Dôvod výmeny je opotrebovaný a poškodený materiál. Výmena krytiny prebehne postupne po dodaní, neobmedzí prevádzku pre návštevníkov,“ uviedol konateľ spoločnosti Mestská krytá plaváreň, s.r.o. Vladislav Harčar.

Tento typ sa nelíši nijak od tej, ktorá je použitá v súčasnosti, ide teda len o nápravu najviac poškodených miest. „Nakupovaná krytina sa nelíši od použitej v súčasnosti,“ potvrdil Harčar, ktorý zároveň dodal, že v aktuálnom roku plánuje plaváreň opravy len z prevádzkových dôvodov podľa potreby.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu