Žena na fotografiách je podozrivá z viacerých krádeží, polícia pátra po jej totožnosti


Foto: Žena na fotografiách je podozrivá z viacerých krádeží, polícia pátra po jej totožnosti Foto: KRPZ Žilina

Policajti z Obvodného oddelenia PZ Žilina - východ vykonávajú objasňovanie priestupku proti majetku. Žena, ktorá sa nachádza na fotografiách odcudzila 6. marca 2017 podvečer v Žiline, z predajne s elektronikou, hudobný mikrosystém v hodnote 149€.

Polícia preto v súvislosti s uvedeným prípadom žiada širokú verejnosť o pomoc pri stotožnení tejto neznámej osoby, ktorá bola zachytená kamerovým systémom.

Dotyčná žena sa pokúša kradnúť opakovane

Ženu na fotografiách hľadá aj Obvodné oddelenie Policajného zboru Žilina - západ, nakoľko je taktiež podozrivá z krádeže. Tú mala vykonať v predajni Billa na Nešporovej ulici v Žiline, kde odcudzila tovar za 147€. Do predajne sa opäť vrátila o dva dni, kde do ruksaku nahádzala tovar za približne ďalších 120€, ale to si ju už všimol pracovník SBS. 


V oboch prípadoch prešla pokladničnou zónou, ale v druhom prípade ruksak s odcudzeným tovarom vonku odhodila.

Ak ste osobu na fotografiách spoznali, kontaktujte linku 158 alebo našu redakciu

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie k totožnosti neznámej osoby oznámili na najbližší útvar Policajného zboru, alebo na bezplatnú telefónnu linku 158. Totožnosť ženy môžete oznámiť aj našej redakcií, informácie sú anonymne odovzdané polícií.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KRPZ Žilina