Polícia je na dnešný zápas pripravená, pri vstupoch na štadión sa budú kontrolovať občianky


Foto: Polícia je na dnešný zápas pripravená, pri vstupoch na štadión sa budú kontrolovať občianky Foto: čitateľ

Na dnešný zápas 3. predkola Ligy majstrov sa okrem hráčov a fanúšikov klubov AS Trenčín a Legia Varšava pripravila aj polícia, ktorá bude v uliciach Žiliny dohliadať na poriadok. Napriek tomu, že poľskí fanúšikovia dostali oficiálne do sektoru hostí len približne 600 vstupeniek, chystá sa ich sem podľa našich informácií omnoho viac.

Len samotný vlak z Varšavy, v ktorom dorazí hlavná časť fanúšikov Legie, by mohol priviezť až 2000 poľských “kibicov”. Okrem toho sa predpokladá, že ďalší prídu autami a autobusmi. Aj preto prijala polícia prísne bezpečnostné opatrenia, ak to nie je nutné, neodporúča parkovanie ani zdržiavanie sa blízko centra v čase pred zápasom.

Lístky už dnes nekúpite, jedná sa o rizikové stretnutie


Podľa našich informácií má polícia na dnešný zápas k dispozícii stovky policajtov aj z iných krajov Slovenska. Okrem toho je k dispozícii aj iná technika, napríklad vodné delo. Či sa podarilo zvyšnej časti poľských fanúšikov kúpiť lístky aj napriek zákazu od organizátorov, bude jasné až v čase zápasu. Dnes sa už lístky z bezpečnostného dôvodu nepredávajú.


“Vstupenky na zápas 3. predkola Ligy majstrov AS Trenčín - Legia Varšava, ktorý sa uskutoční 27. júla (streda) o 20:30 hod., sa dnes, v deň zápasu už NEPREDÁVAJÚ, nakoľko ide o rizikové stretnutie,” doplnil klub MŠK Žilina na svojich stránkach.

Parkovanie bude za východnou tribúnou, zaparkujú len autá so slovenskou ŠPZ

Tak ako pri zápase proti slovinskému majstrovi z Ľjubljany, aj tentokrát bude parkovanie pre domácich vyhradené za východnou tribúnou, kam sa vodiči dostanú cez Uhoľnú ulicu. Na toto parkovisko sa nedostanú priaznivci hostí, nakoľko bude umožnený prístup len vozidlám so slovenskou ŠPZ.

“Prejazd cez Uhoľnú ulicu bude umožnený iba autám so slovenskou ŠPZ. Rovnako žiadame všetkých slovenských fanúšikov, aby mali pri vstupe na štadión pripravený doklad totožnosti, nakoľko poľskí fanúšikovia majú zakázaný vstup do iných sektorov na štadióne než do hosťovského,” doplnil žilinský klub, na ktorého štadióne sa duel 3. predkola Ligy majstrov odohrá.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu