Mladého Oravčana vypátrala polícia. Štefan bol nezvestný takmer dva týždne


Foto: Mladého Oravčana vypátrala polícia. Štefan bol nezvestný takmer dva týždne Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

V sobotu 20. apríla vystúpil na železničnej stanici v hlavnom meste. Od vtedy niet po ňom ani stopy. Neviete, kde sa nachádza 19-ročný Štefan Slameník? Pátranie po mladom mužovi z obce Hruštín v námestovskom okrese vyhlasuje Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Dolnom Kubíne.

Popis nezvestného muža:

  • postava a vzhľad: vysoký približne 170 cm, na bokoch vyholené a stredom hlavy dlhšie vlasy zafarbené na blond, zelené oči,
  • oblečenie: naposledy mal oblečenú čierno oranžovú zimnú bundu, čierne rifle, hnedé vyššie zimné topánky, bordovú zimnú čiapku, tmavomodrú vzorovanú mikinu s kapucňou, športovú malú taštičku na doklady vo vojenskom vzore svetlo a tmavo zelenej farby.

Štefana jednoducho spoznáte aj podľa niekoľkých ďalších špecifických znamení. Ľavé ucho má roztiahnuté menším „tunelom“ a na tvári má viacero tetovaní. Na pravej strane tváre ide o hviezdu nad uchom, číslice 9 a 6 nad obočím a slzu a diamant pod okom. Na ľavom líci má vytetované písmeno A a nad ľavým okom má ďalšie tetovanie, jeho podoba je však nejasná.

Vzhľadom na výrazné a na prvý pohľad viditeľné tetovania je tvár 19-ročného Štefana neprehliadnuteľná. Blízke osoby nezvestného dodávajú, že ďalšie tetovania má aj po tele, na rukách a rovnako aj na krku, kde má vytetované číslice 2 a 9. 


V prípade, že nezvestného uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jeho osobe, oznámte ich čo najskôr polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo v správe na Facebooku polície.

Aktualizácia, 2. 5. 2024, 17:25

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Dolnom Kubíne odvoláva pátranie po nezvestnom mužovi, nakoľko pominuli dôvody pátrania. Nezvestný muž bol vypátraný a je v poriadku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu