Prvý krok na ceste za kvalitnejším životom – objavte CrossFit Journey!


Foto: Prvý krok na ceste za kvalitnejším životom – objavte CrossFit Journey!

„Nevieme, kde tvoja cesta skončí, vieme však, kde ju začať!“ – tak znie motto Rebeky a Jozefa, ktorým sa v októbri 2023 podarilo otvoriť nový licencovaný CrossFit gym, priamo v srdci Žiliny. Ich cieľom je ukázať ľuďom, že CrossFit je naozaj pre všetkých, a to bez ohľadu na pohlavie, vek či aktuálnu fyzickú zdatnosť.

Sedavé zamestnanie a nedostatok pohybu sú v dnešnej dobe častou príčinou rôznych zdravotných komplikácií, ktoré výrazne vplývajú na kvalitu našich životov. CrossFit Journey preto vznikol s cieľom pomôcť každému, kto túži po zdravšom, kvalitnejšom a naplnenejšom živote.

Čo je vlastne CrossFit?

CrossFit je viac ako iba „neustále sa meniaci funkčný pohyb vykonávaný vo vysokej intenzite“, ako hovorí jeho základná definícia. Ide o spojenie kardia, silových a technických cvikov s vlastnou váhou i bremenami, ktoré vedú k všestrannému zlepšovaniu fyzických schopností, rozvíjaniu mentálnej odolnosti a celkovo k zdravšiemu životnému štýlu.


Aké benefity CrossFit prináša?

Vedeli ste, že CrossFit cviky cvičíte vlastne dennodenne? Od momentu, kedy sa ráno postavíte z postele, zaviažete si šnúrky na teniskách a dobehnete na spoj do práce, až do momentu, kedy po práci prídete domov a po schodoch vynesiete nákup až do svojho bytu. Všetko sú to totiž funkčné pohyby, ktoré zapájajú široké spektrum svalov a práve to je aj hlavným princípom CrossFitu.

Rozdiel medzi každodennou rutinou a cvičením CrossFitu spočíva v tom, že pri CrossFite vykonávate všetky tieto pohyby vo vyššej intenzite a zlepšujete si tak svoj celkový fitness level. Ten je definovaný desiatimi ukazovateľmi: kardiovaskulárna a respiračná vytrvalosť, výdrž, sila, flexibilita, výkon, rýchlosť, koordinácia, agilita, rovnováha a presnosť.

Je CrossFit naozaj vhodný pre každého?

Vďaka škálovateľnosti je CrossFit naozaj vhodný pre každého. Nezáleží na pohlaví, veku, ani aktuálnej fyzickej kondícii. Aj úplný začiatočník sa bude na skupinových tréningoch stretávať s ľuďmi, ktorí sa CrossFitu venujú už nejaký ten piatok a dokonca si s nimi zacvičí ten istý tréning. Ako je to možné? Tajomstvo spočíva v rozdielnej intenzite workoutu. Skúsení tréneri dokážu prispôsobiť tréning na mieru, aby si ho užil naozaj každý.

51 – to je rozdiel medzi aktuálne najmladším a najstarším členom CrossFit Journey. Ešte stále si myslíte, že vek je prekážkou?


Prečo práve CrossFit Journey?

V prvom rade, CrossFit Journey je licencovaný CrossFit gym. CrossFit je renomovaná značka, ktorá kladie vysoké nároky na svojich nositeľov a to sa odráža predovšetkým v kvalite ponúkaných služieb. Zacvičíte si tak v nových, čistých a príjemných priestoroch, priamo v centre Žiliny (len 3 minúty od železničnej aj autobusovej stanice) s kompletným špičkovým vybavením, pod dohľadom skúsených, licencovaných trénerov, ktorí sa neustále vzdelávajú. Okrem vysokej kvality služieb vás však bude čakať aj prijímajúca, pozitívna a zábavná atmosféra a samozrejme motivácia a podpora zo strany trénerov i kolektívu.

„Dlhé roky som hľadala odvahu prísť do gymu… Som veľmi rada, že moja cesta viedla práve do CrossFit Journey. Úžasný prístup trénerov, super komunita ľudí.“ - Lívia Gabčíková.


Ako začať?

Láka vás vyskúšať si CrossFit? Potom stačí jediné – urobte prvý krok a vyplňte formulár na webstránke www.cfjr.sk. Rebeka a Jozef sa vám v čo najkratšom čase ozvú a dohodnú si s vami nezáväznú konzultáciu, počas ktorej si môžete prezrieť priestory, dozvedieť sa viac o CrossFite a získať riešenie šité na mieru. Taktiež máte možnosť využiť skúšobnú hodinu zdarma a ak sa rozhodnete, že do toho idete naplno, čaká na vás PIONEER COURSE, teda kurz pre začiatočníkov, ktorý je podmienkou pre ďalšiu účasť na skupinových tréningoch. V ponuke sú tiež individuálne kurzy 1 na 1.

Odštartujte svoju cestu za kvalitnejším životom v CrossFit Journey.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok