Pátranie po nezvestnej Tatiane z Oravy bolo ukončené. Dievča je v poriadku


Foto: Pátranie po nezvestnej Tatiane z Oravy bolo ukončené. Dievča je v poriadku Foto: KR PZ ZA

Naposledy ju videli na autobusovej zastávke, odvtedy sa po nej zľahla zem. Polícia vyhlásila pátranie po 14-ročnej Tatiane Lučivňákovej zo Zákamenného.

Dievča je nezvestné od pondelka 4. marca, kedy ju o 7:58 hod. ráno videli na zastávke v Zákamennom. Odvtedy sa neozvala nikomu z rodiny a oni nevedia, kde by sa mohla nachádzať.

Tatiana je štíhla, vysoká asi 158 centimetrov a má modrozelené oči. Má dvojfarebné vlasy dlhé po plecia - jednu časť má nafarbenú na červeno, druhú na čierno.

Naposledy mala na sebe oblečené široké tmavozelené tepláky, čiernu mikinu, červené botasky značky Converse a niesla čierno-biely kockovaný ruksak značky Vans. Spoznať ju môžete aj podľa piercingu v nose. 


„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného dievčaťa. Do súčasnej doby sa však nezvestnú nepodarilo vypátrať. Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe žiadame oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ,“ prosí polícia.

Aktualizácia, 8. 3. 2024

Polícia odvoláva pátranie po nezvestnom dievčati, nakoľko pominuli dôvody pátrania. Nezvestné dievča bolo vypátrané, je v poriadku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu