Kontinentálne raňajky či biznis menu: Reštaurácia Kantína Poštová prichádza s novinkami


Foto: Kontinentálne raňajky či biznis menu: Reštaurácia Kantína Poštová prichádza s novinkami

Ako si na obed vychutnať kvalitné jedlo a zároveň ušetriť čas v náročnom pracovnom dni. Samoobslužná reštaurácia Kantína Poštová so svojim konceptom fast casual vám v tom pomôže. Tento jedinečný koncept spája pohodlie klasickej reštaurácie s rýchlosťou fastfoodu, čo dokonale zodpovedá nárokom moderného života.

Pod heslom „kvalita reštaurácie, rýchlosť fastfoodu“ si tu môžete vychutnať výnimočný obed aj vtedy, keď máte naponáhlo. Kvalitné a zároveň cenovo aj časovo dostupné jedlo je lákadlom pre väčšinu pracujúcich ľudí v okolí.

Denné menu v Kantíne je obľúbené pre svoju rozmanitosť. S niekoľkými druhmi polievok a hlavných jedál si tu vyberie skutočne každý. V menu vždy nájdete bezmäsité aj vegánske jedlá. A od 5. februára sa ponuka rozšíri o ďalšie novinky po vedením nového šéfkuchára. Ten oživí súčasnú ponuku jedál o zaujímavé pokrmy.

Možno vás zaujme prémiové biznis menu, v ktorom nájdete steaky, hamburgery, tuniaka, teľacie mäso a ďalšie špeciality? Alebo príďte na kontinentálne raňajky (Anglické, Francúzske, sladké...) každý pracovný deň od 06:30 do 09:30 hod.

Vďaka výborným možnostiam parkovania všetko stihnete bez zbytočných zdržaní. Auto môžete pohodlne odstaviť až na dve hodiny bezplatne v parkovacom dome NORDCITY hneď vedľa budovy.

Hľadáte priestor pre svadbu či rodinnú oslavu alebo teambuilding? Využite služby reštaurácie naplno, počas víkendov sa tu dá usporiadať akákoľvek akcia s kapacitou až 150 osôb. Pre viac informácií stačí navštíviť stránku www.kantinapostova.sk alebo zavolať na číslo 0903 502 203.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok