Mestská polícia v Žiline hľadá posily. Záujemcom ponúka základ 950 eur v hrubom a rôzne benefity


Foto: Mestská polícia v Žiline hľadá posily. Záujemcom ponúka základ 950 eur v hrubom a rôzne benefity Foto: Ilustračné foto

Žilina hľadá nové posily do radov svojej mestskej polície. Otvára preto ďalší kurz odbornej prípravy pre vybraných kandidátov. Informácie o požiadavkách aj benefitoch pre budúcich zamestnancov uverejnila mestská polícia na svojom oficiálnom webe.

„Aj v tomto roku otvárame kurz odbornej prípravy. Do našich radov prijmeme ľudí, ktorí chcú nevšednú prácu a majú záujem pomáhať obyvateľom a návštevníkom mesta Žilina,“ píše sa v náborovom texte.

Budúci mestský policajt musí mať aspoň 21 rokov, ukončené úplné stredoškolské vzdelanie, byť bezúhonný, telesne a duševne spôsobilý a vlastniť vodičský preukaz skupiny B.


Odmenou za jeho prácu bude počas odbornej prípravy 950 eur v hrubom, následne môže jeho plat stúpnuť o 15 percent. Okrem toho má nárok na rôzne príplatky a možnosť získania mimoriadnych odmien.


Zamestnaneckými benefitmi sú aj služobný telefón, stravné lístky hradené nad rámec zákona, nárok na 5 dní voľna navyše, osobité sociálne poistenie, voľný vstup na mestskú plaváreň či doprava mestskou hromadnou dopravou zadarmo.

„Záujemcovia o prácu v mestskej polícii môžu do 19. januára zasielať žiadosti o prijatie do zamestnania spolu so životopismi. Následne ich mestská polícia vyhodnotí a na osobné pohovory pozve tých najvhodnejších kandidátov,“ uviedla mestská polícia.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu