Žilinskí mestskí policajti odhalili ďalší trestný čin. V kontajneri našli odrezanú hlavu poľovnej zveri


Foto: Žilinskí mestskí policajti odhalili ďalší trestný čin. V kontajneri našli odrezanú hlavu poľovnej zveri Foto: Facebook/Júlia Tarajčáková

Pri odhaľovaní trestných činov, záchrane života či pátraní po nezvestných osobách bývajú často nápomocní aj Mestskí policajti v Žiline.

V priebehu uplynulého víkendu preverili na základe oznamu smetnú nádobu, kde zistili odrezanú hlavu spolu so zvyškami z vysokej poľovnej zveri. Upozornila na to obyvateľka žilinskej mestskej časti Bytčica. 

Mestskí policajti preto kontaktovali poľovné združenie aj Policajný zbor. „Vec bola nahlásená pre podozrenie z trestného činu pytliactva, aj vzhľadom na to, že laň bola ulovená mimo loveckej sezóny,“ uviedli v príspevku na sociálnej sieti.


Cez víkend bola hliadkou zistená a následne zadržaná 24-ročná žena zo Žiliny, po ktorej bolo od 30. novembra tohto roka vyhlásené pátranie. Menovanú si na mieste prevzali príslušníci Policajného zboru. 

Mestskí policajti pomohli taktiež aj mužovi v pyžame, ktorý bol spozorovaný v meste na ulici, pričom bol oblečený len v pyžame a obutý v šľapkách. Operačný dôstojník preto kontaktoval žilinskú nemocnicu. „Službukonajúca lekárka uviedla, že ide o pacienta, ktorý odišiel z oddelenia. Bol prevezený späť do nemocnice,“ dodala žilinská mestská polícia. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu