Do pátrania po nezvestnom Jozefovi nasadili všetky sily a prostriedky


Foto: Do pátrania po nezvestnom Jozefovi nasadili všetky sily a prostriedky Foto: KR PZ v Žiline

Intenzívne pátranie po nezvestnom Jozefovi z obce Veľké Rovné pokračuje. Nasadené boli všetky dostupné sily a prostriedky. Policajti spolu s hasičmi prehľadávajú najmä okolie Hričovského kanála, v ktorom bolo nájdené osobné auto patriace nezvestnému.

Pátranie prebieha v súčinnosti s príslušníkmi Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Žiline. Pátrame od miesta nájdenia vozidla v obci Kotešová po toku Hričovského kanála po priehradu Mikšová,“ spresnilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Nezvestný odišiel v piatok 15. decembra v čase okolo 13.00 hod. osobnom motorovom vozidle značky Škoda na stretnutie do Žiliny. Zo stretnutia mal odísť v sobotu 16. decembra v čase okolo 04.00 hod. na neznáme miesto, od tej doby nepodal o sebe žiadne informácie.


Galéria: 5 fotiek

Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe, ktoré pomôžu s pátraním, môžete oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície.

Popis osoby: 175 cm vysoký, zavalitej postavy, na krátko ostrihané vlasy, upravená brada, dioptrické okuliare s čiernym rámom.

Popis oblečenia: mikina modro žlto bielej farby, tmavomodré nohavice, biele botasky zn. NIKE, čierna bunda s kapucňou s reflexnými prvkami.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu