Už päť rokov prinášajú výnimočný chuťový zážitok. Vyskúšali ste hranolky Los Potatos v Žiline?


Foto: Už päť rokov prinášajú výnimočný chuťový zážitok. Vyskúšali ste hranolky Los Potatos v Žiline?

Začalo to vášňou pre belgické hranolky v malom predajnom stánku, dnes je Los Potatos oveľa viac. Od unikátnej odrody zemiakov cez špeciálny hovädzí tuk a chutné omáčky či lákavé menu, ich hranolky sú v Žiline skutočným kulinárskym dobrodružstvom.

Čerstvé, chrumkavé a predovšetkým odlišné - to sú hranolky, ktoré pripravujú v Los Potatos pre Žilinčanov už päť rokov. S použitím tukov, ktoré nie sú komerčne dostupné, a s odrodou zemiakov, akú v Žiline nezoženiete, sú skutočne jedineční.

Bestseller s cesnakovou omáčkou či novinky ako slaninová alebo parmezánová mayo. V ponuke omáčok si určite každý nájde to svoje. Ak máte radi mäso, nevynechajte trhané bravčové s hranolkami, alebo pre vegetariánov sú tu hranolky so zapečeným cheddarom.

Jedinečná chuť, ktorej neodoláte

Ako je možné, že sú hranolky v Los Potatos také chutné? Tajomstvo spočíva v odrode zemiakov priamo z Belgicka a to od vlastného pestovateľa. Tá sa výrazne líši od bežne používaných na Slovensku. Nie je to však iba o zemiakoch. Ich príprava prebieha na špeciálnom tuku vyrobenom na objednávku v Českej republike. Tento druh neprekryje chuť zemiakov ako u väčšiny bežne dostupných hovädzích tukov.

Od stopercentne pravých belgických hranoliek delí tie žilinské iba jeden malý detail. Pripravujú sa v šupke. To ale nepredstavuje problém skôr naopak, zákazníkom to vyhovuje. Hotovú pochúťku následne dostanete do obalu v tvare kužeľa. Ten pomáha udržať hranolky dlhšie teplé a zároveň sa nepopálite.

Päť rokov a tisícky spokojných zákazníkov

Špeciálne chuťové zážitky vám v Los Potatos prinesú nielen jedinečné hranolky, ale aj atmosféra a oddanosť vášnivého tímu, ktorý túto obľúbenú pochúťku pripravuje. Veď príďte a presvedčte sa sami. Predajný stánok nájdete na parkovisku pri hypermarkete Tesco na Košickej ulici v Žiline.

„Ďakujeme, že ste s nami od začiatku. Vaša podpora je tým, čo robí nás - Los Potatos - skutočne špeciálnymi. Zájdite, ochutnajte, a nechajte sa unášať na vlne jedinečných chuťových zážitkov,“ odkazujú majitelia všetkým zákazníkom pri príležitosti svojho piateho výročia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok